ПРАВИЛА НА ФОРУМА!

Go down

ПРАВИЛА НА ФОРУМА!

Писане by metamod on Нед Авг 04, 2013 7:43 am

1. Писането на кирилица е задължително. Латиница може да се ползва само при техническа информация или при английски наименования/думи.
Забранено е да се ползват "4","6","1" вместо "ч","ш","ъ"! Постове, написани толкова неграмотно, че разчитането им е трудно или дори невъзможно, също подлежат на наказание.

2. Темата, която пускате, трябва да бъде в съответния раздел. Четете описанията на разделите, преди да пишете. Темите, пуснати на грешно място, ще бъдат преместени в подходящ за тях раздел, а ако един и същ потребител продължава системно да прави същото нарушение след отправена към него забележка, в допълнение към преместване на темата ще получава предупреждение.

3. Преди да пуснете тема за каквото и да било, първо проверете добре дали вече няма подобна - можете да използвате Търсачката на форума и задължително Търсачката на Google.

4. Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва съдържанието на самата тема. Заглавия от рода на "Помощ!", "Имам проблем" и т.н. не са желателни, защото ако друг човек търси тема по същия въпрос няма да я намери. При първо нарушение заглавието ще бъде коригирано и може да получите писмена забележка на лично съобщене, но при системно нарушаване на това правило ще получите предупреждение, в допълнение към редакцията на заглавието.

5. Пускането на много постове един след друг, с цел реклама или рейтинг - не е разрешено и се наказва. Въведено е техническо ограничение, което не позволява на потребителите да пуснат нов коментар в дадена тема, ако последният също е техен.

6. Не се толерират обиди и заплахи към други потребители от форума! Спазвайте добрия тон. В допълнение, потребители, подклаждащи спорове, насаждащи неприязън към друг потребител или група потребители и проявяващи дискриминация, независимо от какъв характер, подлежат на наказание. Правилото важи и за потребители, които открито обиждат и уронват престижа на форума или създават излишно напрежение.

7. Забранени са кратки коментари без смислено значение, включително постове, съдържащи само и/или голям брой безсмислени емотиконки или единствено OFFTOPIC.

8. Забраняват се цитатите на по-дълги коментари и цитиране на първия пост в темата, когато вашият коментар е веднага след него. В първия случай използвайте многоточие, за да заместите по-голямата част от цитата, която не е толкова необходима (като например картинки, [code] и т.н.).

9. Забранява се едно и също лице да регистрира, притежава и/или използва повече от 1 акаунт в bulgaria-aboveall.bulgarianforum.net. Това е нарушение на условията за използване на сайта и се наказва с ограничение на достъпа до няколко или всички акаунти под въпрос.

10. Забранява се писането на всяка дума с главна буква, както и писането изцяло с главни букви - пример: ПИСАНЕТО САМО С ГЛАВНИ БУКВИ СЕ СЧИТА ЗА ВИКАНЕ.

11. Забранява се поставянето на изображения/текстове/видео с порнографско, расистко, обидно или подобно неприемливо съдържание, включително такова с груби изразни средства и жестоко поведение.

12. Забранява се обсъждането на хакове, вируси, начини за хакване/кракване на каквото и да било и т.н. Всякакви подобни теми ще бъдат премахвани!

13. Забранява се пускането на мнения, съдържащи единствено цитат на предишен пост.

14. Уголемяване на шрифта в постовете се допуска само при заглавия на отделни части от самия пост. Уголемяване на текста в целия пост не се допуска.

15. Забранява се поставянето на подвеждащи линкове. Например, текст или графично изображение, при натискането на които потребителят бива отведен до страница, нямаща нищо общо с изписаното/изобразеното.
avatar
metamod

Брой мнения : 9
Join date : 04.08.2013
Age : 25
Местожителство : Във Форума!

Вижте профила на потребителя http://bulgaria-aboveall.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите